Propolis – Penawar Dari LEBAH Madu

Penawar Mukjizat :
Pertemuan Sains Dan Al-Quran

“Dari perut lebah akan keluar penawar yang menyembuhkan segala penyakit manusia. Sesungguhnya, pada demikian itu, akan menjadi petanda bagi manusia yang berfikir tentang kebesaran Allah”
Al-Quran – Surah An -Nahl Ayat 69

Apakah PROPOLIS?
Sebatang pokok cedera, rantingnya patah ditiup angin kencang atau dahannya dipotong manuasia. Pokok tersebut akan mengeluarkan sejenis damar berwarna coklat kehitaman, menutupi lukanya untuk mengelakan dari kerosakan yang lebih teruk serta menghalang dari jangkitan kuman.

Damar penyembuh inilah yang dikongsi oleh lebah. Malah, lebah mencampurkan damar ini dengan debunga dan lilin. Kemudian di bawa ke sarangnya sebagai pembunuh kuman (antibiotik) semulajadi dan bertindak sebagai pelindung seluruh koloni lebah dari serangan virus, bakteria dan kulat.

Kajian-kajian yang dijalankan oleh para saintis dan penyelidik, mendapati bahawa sarang lebah bebas dari segala kuman dan bakteria. Malahan ianya lebih steril (BebasKuman) dari bilik pembedahan di hospital. Begitulah berasalnya nama PROPOLIS atau “Pelindung Kota”.

lebah-madu

Saintis dan pakar pemakanan diseluruh dunia telah membuat satu penemuan mengagumkan tentang suatu penawar berunsur alami dan semulajadi yang membawa harapan sebagai “Suplemen Harian Dan Penawar Lengkap” untuk kekal sihat sepanjang hayat.

Dikenali sebagai propolis lebah, ia adalah sejenis lekitan yang dirahsiakan oleh tumbuh-tumbuhan dan diadun oleh lebah dengan enzim air liurnya, yang mampu memberi perlindungan menentang bakteria dan virus merbahaya.

Kajian demi kajian yang dijalankan dimakmal-makmal dan hospital-hospital diseluruh dunia serta himpunan kertas-kertas penyelidikan serta Jurnal-jurnal yang dikeluarkan.

Propolis lebah telah terbukti sebagai zat tambahan
dan penawar yang amat menakjubkan !!!

Ianya menawarkan kekebalan tubuh menentang penyakit merbahaya dan penyakit-penyakit yang ditakuti dalam kehidupan. Ia membantu merawat luka usus, arthritis, masalah pernafasan, sistem penghadaman, pembersihan pembuluh darah (detoksifikasi), keletihan kronik, permasalahan dewasa serta warga tua, permasalahan wanita dan berbagai-bagai lagi….

Satu-satunya, “Suplementasi Harian” berkhasiat dan “Penawar Mukjizat” dari alam semulajadi yang bersifat amat ampuh dan serbaguna !!!

propolis-active-box

Nilainya setara emas!! Sebanyak 20.000 ekor lebah diperlukan untuk memungut hanya 15ml Propolis.

propolis-utusan

Link ke Utusan Malaysia

HARGA (termasuk kos poslaju)

 RM90.00 S/M

RM100.00 Sabah/Sarawak

 Pembayaran :

Maybank : 112268170380 (Abdul Rahman Ismail)
CIMB : 12150000384208 (Abdul Rahman Ismail)
NOTA : Sila simpan RESIT pembayaran sehingga anda terima produk belian anda!.
Sila SMS : Produk+jumlah bayaran+nama+alamat pos >>010-8069766

JANGAN BAYAR DULU!!!!!

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok Propolis? (nama anda) ke 010-8069766
STOK TERHAD

[su_box title=”PENGEDAR DIPERLUKAN…” style=”soft” box_color=”#c93006″]

Ingin jadi pengedar? Dapatkan Harga Borong Propolis Active. SMS Harga Borong Propolis ke 011-62323010

[/su_box]