DS – Developpe S-e-x 2

developpe-sex-hebatlelaki-加强版1

KRIM HEBAT DARI FRANCE

Siapa yang tidak pernah impikan hubungan seks yang hebat ? Developpe™Sex 2 Cream direka khas untuk merangsang saluran darah zakar ianya sekali gus membolehkan menambah saiz zakar . Developpe Sex II ™ – Merangsang saluran darah – Meningkatkan keyakinan diri dan prestasi – zakar lebih keras dan ereksi berpanjanga Teori Krim zakar Pembesar Zakar mengandungi herba unik formula berasaskan yang membantu meningkatkan peredaran darah, melepaskan hormon lelaki yang disimpan di dalam badan , mencetuskan pengeluaran hormon semula jadi dalam badan, menyediakan nutrisi yang diperlukan yang diperlukan pembesaran zakar , meningkatkan pembesaran gua badan zakar , meningkatkan keupayaan penahan darah dan meningkatkan pembesaran zakar.

developpe-sex

Cara Guna : 20 minit sebelum berjimak, bersihkan zakar dan lapnya sehingga kering, mengambil produk seperti yang dikehendaki, sapu dan urut zakar sedikit sehingga ubat diserap sepenuhnya. Boleh dibersihkan selepas 40 minit menggunakannya. Ia boleh membantu untuk memanjangkan masa kelamin tidak kira apa bentuk kelamin diterima pakai .

urut-zakar-besar

Produk ini tidak bertoksik dan tidak mempunyai kesan sampingan. Harus digunakan lebih awal , jika tidak, kesan yang akan hilang . Keberkesanan boleh bertahan selama tiga jam. Untuk pengunaan pertama kali, gunakan dengan kuantiti yang sedikit dahulu.

Spesifikasi: Gunakan dua kali dalam masa satu hari, mengambilnya sebelum hubungan seks atau pada waktu pagi dan petang dalam kes terapi Pembesaran , Kandungan : Air, glikol stearat SE, myristate isopropyl , minyak halba, allantoin , vitamin A, Phenoxyethanol , wangian. Cara Urut Batin

TEMPAHAN : 1 botol (30ml)

Harga PROMOSI : RM 60.00 termasuk kos poslaju

(RM70.00 untuk Sabah/Sarawak)

poslaju

SMS /WhatsApp/WeChat : Ada Stok DEVELOPPE SEX?

ke +6019-610 1095 PAK LONG (SMS/WhatsApp)

One Response to DS – Developpe S-e-x 2

  1. Hj Mohsin bin Omar says:

    Cara nak besarkan zakar dan panja
    ng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *