Pam BathMet Murah Dipasaran

**** PROMOSI TERHAD KEPADA 5 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA ****
kini tinggal 2 unit shj lagi….??????

HARGA PASARAN : RM 280.00 (SM)  / RM 300.00 (SS)
Harga PERABIS STOK : RM 180.00 shj (Free Postage)

bathmate-murah

BathMet Original

Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!

 

 

 

 

Bagaimanakah Bathmate berfungsi?

  • Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.
  • Fungsi Bathmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
  • BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Bathmate
  • Semakin kerap anda menggunakan Bathmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik air.
  • Bathmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam Bathmate, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
  • Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam Bathmate seperti vakum penyedut Bathmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

 

 

100

 

PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna Bathmate harus memastikan pangkal zakar bersih dari bulu kemaluan

TEMPAHAN

Whatsapp : Pam Bathmate PERABIS STOK : +6013-7737593